Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Systemisch Ritueel ‘Heel je vrouwenlijn’

2023-05-08 @ 19:00 - 21:30

€65,00

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Ritueel Heel je vrouwenlijn/Healing the Mother-Daughter wound

In systemisch perspectief staat onze moeder voor onze vrouwelijke natuur.
In onze kindertijd/jeugd maken meisjes (net als jongens) initieel de beweging ‘weg van de moeder’ om op die manier de ruimte voor eigen ontwikkeling te scheppen.
Waar jongens in hun vroege puberteit de beweging naar de vader dienen te maken, dienen meisjes deze naar hun moeder te maken. Dit is echter niet altijd het geval.

Wie is opgegroeid in een patriarchale samenleving heeft een wonde op zijn/haar vrouwelijke ontwikkeling zitten die ver voorbij onze relatie met onze eigen moeder gaat.  Onze zachtheid, vrouwelijkheid, creativiteit en seksualiteit is zo ‘vermannelijkt’ dat vrouwen de connectie met hun vrouw-zijn in vele facetten verloren zijn.

Vrouwen die dit voelen verlangen naar diepe connectie, samen-zijn en sterke zorgende kwaliteiten die niet alleen naar anderen zijn gericht.

Wie dit voelt of herkent kan haar connectie met het vrouwelijke herstellen via de relatie met de moeder.  Als je relatie met je moeder ‘moeilijk’ was of is, dan is je relatie met ‘je innerlijke vrouwelijke kracht’ dat ook.  Als je wil verbinden met de ‘positieve ‘vrouwelijke aspecten, zal je je ook moeten verbinden met de ‘negatieve’ vrouwelijke aspecten.  Dat kan door ze te erkennen, omdat ze ook een deel van jou uitmaken.

In dit ritueel gaan we, ongeacht hoe jouw relatie met jouw moeder is, je moeder als bron van jouw vrouwelijke kracht eren om uiteindelijk tot acceptatie te komen van wie ze was/is in jouw leven.  Bijgevolg zal je ook je eigen vrouwelijke kracht kunnen omarmen in jezelf.

Enkele bewegingen die kunnen gebeuren zijn; erkennen wat is, danken en eren, behoefte uiten, boosheid uiten, accepteren, terughalen, rouwen, loslaten, … en nog zoveel meer.

Wie dit ritueel met de juiste intentie aangaat zal na afloop een hele verschuiving voelen in haar vrouw-zijn.

Hier vertel ik meer over dit ritueel.

Details

Datum:
2023-05-08
Tijd:
19:00 - 21:30
Cost:
€65,00

Organisator

Marianne Franssen
Phone
+32 498 198 070
Email
info@mariannefranssen.be

Locatie

Innsaeimed
Wagestraat 6
Bilzen, Belgium
+ Google Maps