Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

SOLD OUT – Rituele Opstelling ‘Heel je vrouwenlijn’

13 april @ 15:00 - 18:00

In systemisch perspectief staat onze moeder voor onze vrouwelijke natuur.
In onze kindertijd/jeugd maken meisjes (net als jongens) initieel de beweging ‘weg van de moeder’ om op die manier de ruimte voor eigen ontwikkeling te scheppen.
Waar jongens in hun vroege puberteit de beweging naar de vader dienen te maken, dienen meisjes deze naar hun moeder te maken. Dit is echter niet altijd het geval.

Wie is opgegroeid in een patriarchale samenleving heeft een wonde op zijn/haar vrouwelijke ontwikkeling zitten die ver voorbij onze relatie met onze eigen moeder gaat.  Onze zachtheid, vrouwelijkheid, creativiteit en seksualiteit is zo ‘vermannelijkt’ dat vrouwen de connectie met hun vrouw-zijn in vele facetten verloren zijn.

Vrouwen die dit voelen verlangen naar diepe connectie, samen-zijn en sterke zorgende kwaliteiten die niet alleen naar anderen zijn gericht.

Wie dit voelt of herkent kan haar connectie met het vrouwelijke herstellen via de relatie met de moeder.  Als je relatie met je moeder ‘moeilijk’ was of is, dan is je relatie met ‘je innerlijke vrouwelijke kracht’ dat ook.  Als je wil verbinden met de ‘positieve‘ vrouwelijke aspecten, zal je je ook moeten verbinden met de ‘negatieve’ vrouwelijke aspecten.  Dat kan door ze te erkennen, omdat ze ook een deel van jou uitmaken.

In dit ritueel gaan we, ongeacht hoe jouw relatie met jouw moeder is, je moeder als bron van jouw vrouwelijke kracht eren om uiteindelijk tot acceptatie te komen van wie ze was/is in jouw leven.  Bijgevolg zal je ook je eigen vrouwelijke kracht kunnen omarmen in jezelf.

Enkele bewegingen die kunnen gebeuren zijn; erkennen wat is, danken en eren, behoefte uiten, boosheid uiten, accepteren, terughalen, rouwen, loslaten, … en nog zoveel meer.

Degenen die dit ritueel met de juiste intentie aangingen hebben na afloop een hele verschuiving gevoeld in hun vrouw-zijn.

Hier vertel ik meer over het waarom en hoe van dit ritueel.

Praktisch:
Stipte start om 15u einde voorzien rond 18u
Waar: The Secret Garden, Hasselt
Bijdrage: 75€/pp

Je inschrijving is compleet via aankoop van een online ticket.
Enkele dagen voor aanvang van het evenement krijg je een mailtje met alle praktische informatie.

De organisator behoudt het recht, bij niet voldoende inschrijvingen, het evenement te annuleren.
Het inschrijvingsgeld zal in dat geval volledig terugbetaald worden.
Bij inschrijven en niet komen opdagen zijn er geen terugbetalingen.

Door in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Details

Datum:
13 april
Tijd:
15:00 - 18:00

Organisator

Marianne Franssen
Phone
+32 498 198 070
Email
info@mariannefranssen.be

Locatie

The Secret Garden
Hasselt, 3500 Belgium + Google Maps