'Is dit het nu?'

Wil jij vooruit en sta jij je mannetje in je leven; in je opleiding, je relatie, je zaak, je job, je gezin of… allemaal tegelijk?

Heb je een rijkelijk gevuld leven en misschien al heel wat bereikt, maar… mis je de tijd, rust & vervulling… thuis, op je werk en/of in je relatie… en ben je daarom op zoek naar een andere job, een (andere) partner, een andere levensstijl…?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ja maar...

Je eigen ritme volgen in plaats van een opgelegd tempo?
In je leven staan zoals je bent en vanuit die ontspanning veel meer vervulling bereiken en niet enkel de goedkeuring van anderen? Dit is gemakkelijker dan je denkt!

Op de weg daar naartoe kan ik je klankbord zijn, want ik weet waar je zit en waar je naartoe wilt en… ik ken de weg.

Het gaat vooruit, als jij dat wil.

We zullen tijdens de sessies praten, maar je gaat vooral ervaren; daarin schuilt de kracht en snelheid van opstellingswerk.

Je leest het goed; ik draai niet rond de pot, slechts enkele sessies zijn voldoende om je op weg te helpen. Het resultaat blijft dan ook niet uit; namelijk onmiddellijke verandering (als jij dat wil!) zowel op persoonlijk als relationeel vlak (familiaal of zakelijk).

Coaching kan elk seizoen binnen of buiten (in de vorm van wandelcoaching) plaatsvinden.

Verbinding met het geheel.

Indien je jouw weg wil bewandelen, volgens hetgeen dat klopt voor jou, dien je bewust en diep naar je verleden te kijken.

Wat daar speelde vormt jouw basis en speelt nog steeds een rol in jouw bestaan.   Dit fundament leren zien en benutten als een kracht is een essentiële stap in jouw bewuste Leven. 
Van daaruit kan je werkelijk jouw weg bewandelen zoals die klopt voor jou en heelheid brengt voor het geheel.

Enkele afspraken

Het tarief voor de eerste, uitgebreide sessie van 2 u is €175. 
Indien deze langer duurt wordt het uurtafrief van €75 gehanteerd.

Na deze eerste sessie ben je vertrokken of is de verandering al gebeurd. Indien het laatste, hoef je zelfs niet terug te komen.  Je krijgt steeds huiswerk mee om de verandering te bestendigen in je dagdagelijkse leven.  Indien je daarna nog nood hebt aan een duwtje in de rug, kan je een vervolgafspraak inboeken.  Die keuze en verantwoordelijkheid ligt te allen tijde volledig bij jou.

Vervolgafspraken kosten €75 per begonnen uur.

Een vervolggesprek gaat, al naargelang de vraag, door na 6 à 8 weken.
Op deze manier is het voor de meeste mensen mogelijk om de meegekregen opdrachten uit te voeren en af te toetsen in hun dagelijkse leven.

Het nakomen van afspraken vind ik zelf erg belangrijk.  Daarom ga ik er van uit dat je alleen voor zeer dringende zaken je afspraak annuleert of verplaatst en dat minstens 48 uren van tevoren doet via sms, whatsapp of een telefoontje op de 0498-198070.  NIET via mail!

Afspraken die niet minimaal 24 uur voor aanvang van de consultatie zijn afgemeld, worden aangerekend als een volledige consultatie.
Door onaangekondigd niet op te dagen of te laat te verplaatsen/annuleren, tref je niet alleen mij maar ook andere mensen die graag jouw plaats hadden ingenomen.